Ürünlerimiz

Her Zaman Kaliteli, Her Zaman Lezzetli...

Meram Un Ekmeklik (50 Kg.)

Özellikler :
% Rutubet Miktarı   : 14.5 Max
% Kül Miktarı (K.M.)  : 0.65 Max
% Protein     : 12.3 Min
% Yaş Gluten    : 30.0 Min
İndex     : 90 Min
Sedimentasyon   : 37 Min
Gecikmeli Sedimentasyon : 47 Min

Alveograf Değerleri:
Enerji ( Fb )    : 220 10E-4J Min
Direnç ( T )    : 60 mmH20 Min
Uzama ( A )    : 120 mm Min
Su Kaldırma ( HYDHA )  : 56 %   Min

Kullanım Alanları:
- Her türlü ekmek çeşidi üretimi için kullanılır.

Kullanım Özellikleri:
- Yüksek su kaldırma ve kuvvetli un yapısı sayesinde daha fazla ürün eldesi
- İyi kabarma ve güzel bıçakla açma
- Parlak kabuk oluşumu
- Kabukta yırtılma ve çatlama olmaması
- Ekmek için süngerimsi homojen yapı
- Geç Bayatlama