Fevzi Çakmak Mah. 10438 Sok. No: 6 (42050) Karatay / Konya

Hikayemiz

 

TARİHÇEMİZ

       1992   Al-San Gıda Tic. ve San. A.Ş. kuruldu

1995  “Meram®” Un üretilmeye başladı

1998   400 ton günlük üretim kapasitesi

2012   500 ton günlük üretim kapasitesi

2012   700 ton günlük üretim kapasitesi

Her şey bu topraklara ve bu toprakların kendine has lezzetlerine sevdamızla başladı…  Türkiye’nin tohum ambarı Konya’nın, en değerli buğday tanelerine gıda uzmanlığımızı ve teknolojimizi kattık. İstedik ki, bu toprakların en değerli buğdaylarını, lezzetli ve sağlıklı unlara dönüştürelim, mutfağın ustalarının ellerinde şekillenip kurulan tüm sofraları ziyafete çevirelim. 1995 yılında ilk üretimimize işte bu hayalle başladık, her gün daha fazla çalıştık. Bugün kat kat açılan, enfes böreklerin, baklavaların, taptaze ekmeklerin, poğaçaların lezzetine lezzet katacak hamarat ellere, en kaliteli malzemeyi sunmak için çalışmaya devam ediyoruz. Tam Buğday unlarından, böreklik, baklavalık unlara ve sağlıklı beslenmenin olmazsa olamazı fonksiyonel un çeşitlerimize kadar ihtiyaç duyulan her alanda mutfağın ustaların bildiği, lezzetine güvendiği isim olmaktan gurur duyuyoruz.


RAKAMLARLA MERAM

Buğday ve Mamul stoklama kapasitesi 42 000 ton
Ulaştığımız hane sayısı 400.000
Ulaşılan işletme sayısı 10.000

 

Size sayfamızda mümkün olan en iyi deneyimi sağlamak için çerezlerden faydalanıyoruz. Kullandığımız çerezler ve bunları nasıl devre dışı bırakacağınız hakkında bilgi edinmek için Çerez Politikamıza bakabilirsiniz. Sayfamızdaki ziyaretinize devam ederek çerez kullanımını onaylamış olursunuz. Daha Fazla Bilgi Tamam